30.9.14

Trip to Melbourne - Day 2

Selamat Pagi!

pagi pagi ni segaq sikit mata sebab dah kenyang so boleh la nak update 2nd day. Apa pun upload gambar dulu pastu baru cerita sikit sikit


yours truly, ready nak berjimba di kala cuaca sejuk gediii..ahahhaa


Jalan kaki ke tram stop no 25, nak beli Myki kad kat 7 eleven, punya la jauh gila


Awal awal ni budak budak ni feeling excited la kan, jalan jalan sebab sejuk, lama lama tu mula la slow melow ja jalan..macam tak makan setahun


nice view kan,, ni bukan cilok google hokay,,sendiri snap tau..


opposite ke sebelah crown, rumput tu nampak tipu tp sebenarnya asli bang..ahhaha


syok la lepak cam ni.. kat melbourne..kalau kat kl ke mane ke kat malaysia mampu ke nak santai camni..kenkadang nak jalan atas rumput pun siap jinjit takut ada taik kucing.


burung merpati jinak la sini..lepak camtu je tak heran kat orang


dah penat jalan jalan,,lepak sini jap, yang ni kat elizabeth street, ada cam street yang jual makan la ape la kan..cer tgk kedai nama conehead..beli chips poutine. gila sedap nak mampus, tp aud8.50 mampu nak beli camtu kat malaysia, fries je pun,, tp serious tahap melampau punya sedap dengan gravy, cheese lagi.adoi 

bersambung lagi dilain hari.sekian.ahhaha

0 comments:

Related Posts with Thumbnails