24.3.09

Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah (AZIM)

Yesterday adalah hari bermasalah bagi aku ok..sebabnya..aku sakit perut tahap gila..alaalal menyucuk, pastu pedih ala ala gastrik..sampai nangis nangis *over gila siap nangis* coz yesterday cam sangap so my bro in law dengan cousin Along came over to my house in kota damansara..culik kononnya gi lepak kat OU..haruslah dorang tu sengal gila ok..dok buli aku yang mengandung nih..eheheh jalan laju laju..wat lawak bodoh je..letih gila nak gelak gelak..but then sangat enjoy dengan dorang..thanks ya..

then, lepas tu terus balik Putrajaya,at Yong's house..sebab hubby cakap nk pick me kat sana lepas balik keje..then dah sampai sana..dah rasa tak best..sangat tak best ok,,perut sakit yang amat sangat..kalau baring mengiring rasa cam nak jerit je..hubby dah sampai rumah..terus cam plan nak pegi klinik..then aku dah pesan siap siap,kena pegi klinik yang ada obgyn..kalau pegi klinik biasa susah la sket..dan ubat yg doc kasik harus cam was was nak makan kan...

so hubby cakap pegi hosp putrajaya je..lagi la rasa cam alamakk..cam manan ih..buku pink tu tak bawak..kang nanti kena bambu kang susah plak..last last.we headed to Bandar Baru Bangi,, ke Pusat Rawatan Islam Az Zahrah tu..serious sakit tak tertahan tahan dah kan..rasa cam alaaaaaaa nak jerit..dah register, tunggu melangok lama gila..ramai gila orang,.budak budak ramai nak jumpa dorang nye paed la tuh.

dah lama tunngu,,now turn aku dah sampai..jumpa doc cerita hot hot story then dia check perut..dia tekan tekan perut aku dah cam jerit sakit..damn! doc cakap aku bukan gastrik..emm...so doc nak check urine and the result : ada jangkitan plak dah..haru biru ok..ada kotor sket..then wat scan..tetiba plak..doc cakap erk..gender baby blom tau..tp baby sihat..heartbeat ok..alhamdulillah..tatau plak..baby laki ke pompuan..wat suspen je la..*dipendekkan cerita*

lepas dah makan semua dengan eskot yang ramai..heheheh semua laki plak tu, balik rumah..oh..cepat2 hubby and i balik damansara nak ambik baju sebab nak balik putrajaya balik,tido sana sebab dis morning nak kena ambik darah pulak..so alhamdulilah, takde masalah,kencing manis pun takde...dah selesai kat hosp,balik rumah yong,,trus tido..ngantuk gila ok...kul 12 baru gerak balik damansara..nganga..sampai la sekarang..THE END :*

***cam buat report tak** nak update..tapi dalam keadaan yang sakit perut ni...so bleh wat karangan cam laporan kerja la** harap maklum**

2 comments:

~LIZA~ said...

alahai babe.. kesian u :( hope u get well soon darling!!

*hugs*

Tengkorak Hidup said...

Relek June..Itula Cabaran Awal Saorang Ibu Yg Hawt..

Related Posts with Thumbnails